INTEGRITETSPOLICY

Vilka vi är

Vår webbplatsadress är: https://www.change-equity.com.

Vilka personuppgifter vi samlar in och varför vi samlar in dem

Kommentarer

När besökare lämnar kommentarer på webbplatsen samlar vi in de uppgifter som visas i kommentarsformuläret samt besökarens ip-adress och user agent-sträng som hjälp för detektering av skräpmeddelanden.

En anonymiserad sträng som skapats utifrån din e-postadress (även kallat hash-värde) kan komma att sändas till tjänsten Gravatar för att avgöra om du finns registrerad där. Integritetspolicyn för tjänsten Gravatar finns på https://automattic.com/privacy/. När din kommentar har godkänts visas din profilbild offentligt tillsammans med din kommentar.

Filer

Om vill förbli anonym men ange uppgifter bör du, när du laddar upp bilder eller filer till webbplatsen, undvika att ladda upp bilder där EXIF-data inkluderar data från GPS-lokalisering.

Inbäddat innehåll från andra webbplatser

Artiklar på denna webbplats kan innehålla inbäddat innehåll (exempelvis videoklipp, bilder, artiklar o.s.v.). Inbäddat innehåll från andra webbplatser beter sig precis på samma sätt som om besökaren har besökt den andra webbplatsen.

Dessa webbplatser kan samla in uppgifter om dig, använda cookie-filer, bädda in ytterligare spårning från tredje part och övervaka din interaktion med sagda inbäddade innehåll, inklusive spårning av din interaktion med detta inbäddade innehåll om du har ett konto och är inloggad på webbplatsen i fråga.

Kontakt- eller uppgifts formulär

Om du fyller i våra formulär kommer vi be dig ange personuppgifter. Detta är för att vi ska kunna kategorisera informationen och återkomma till dig vid behov. Om du önskar nå oss helt anonymt ber vi dig att skicka brev till Professorsslingan 47, 114 17 Stockholm eller skicka ett mail till chair@change-equity.com. Notera dock att du själv ansvarar för att bevara anonymiteten i kontakt med oss. När uppgifterna kommit till oss, tar vi över ansvaret. 

Informationen som kommer in via formulären kommer endast hanteras av kampanjens innersta krets, och kommer aldrig lämnas ut till tredje part utan uttryckligt samtycke. Det kan emellertid hända att externa parter kommer i kontakt med uppgifter i samband med utförande av tjänster av teknisk eller strategisk karaktär för ett pågående projekt. Om du önskar en förhöjd säkerhetsklass ber vi dig att ange detta i samband med kontakten, så ser vi till att radera spåren och förvara informationen analogt. 

Vilka rättigheter du har över dina data

Om du har ett konto eller har angett uppgifter på denna webbplats har du rätt att begära en exportfil med de personuppgifter vi har om dig, inklusive alla uppgifter du har gett oss. Du kan också begära att vi tar bort alla personuppgifter vi har om dig. Detta omfattar inte emellertid inte uppgifter vi är tvungna att lagra av legala, administrativa, säkerhetsskäl.

Hur länge vi behåller era uppgifter

Längden på förvaringen beror på behandlingens ändamål. Vi strävar efter att rensa personuppgifter så fort de inte behövs i verksamheten, men ibland kan det vara oklart huruvida uppgifterna kan ha relevans i framtiden. I dessa fall förflyttar vi informationen till en back up, där funktionärer inte kan få tillgång till denna. 

Kontakt

Om du har några frågor kring vår datahantering ber vi dig att kontakta chair@change-equity.com.